Direct contact met uw Garage Amso vestiging, klik op uw vestiging en bel ons direct:

Alfa Romeo

Is uw Alfa Romeo toe aan onderhoud of moeten er reparaties aan uw auto worden verricht? Garagebedrijf Amso B.V. is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en APK-keuren van uw Alfa Romeo. Vanuit onze vestigingen in Krimpen aan de Lek (omgeving: Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Schoonhoven enz.) en Rotterdam (omgeving: Rotterdam, Rotterdam-Alexander, Zevenkamp, Ommoord, Nesselande, Oosterflank, Prinsenland enz.) kunnen wij u van dienst zijn.

Over Garagebedrijf Amso

Garagebedrijf AMSO is een veelzijdig innovatief bedrijf dat zich bezig houdt met allerlei zaken op auto gebied, onderhoud & reparatie zijn hier één van. Onze hoogopgeleide teams nemen graag de verantwoording over uw auto, werken met originele onderdelen en gereedschappen, zodat uw auto weer veilig en snel de weg op kan. 

Verkoop van auto's

Zitten er te veel kosten aan de auto of is deze aan vervanging toe? dan beschikken wij ook over nieuwe of gebruikte auto's. Betrouwbare occasions met minimaal 6 maanden APK , garantie en afleveringsbeurt vind u bij AMSO. Wij rekenen voor de occasions geen bijkomende afleveringskosten.

Neem contact met ons op

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met één van onze vestigingen bij u in de buurt via onderstaande gegevens of onze contactpagina.

1