Direct contact met uw Garage Amso vestiging, klik op uw vestiging en bel ons direct:

Garage Amso

  • Krimpen aan de Lek
  • Rotterdam

Welkom bij Garagebedrijf Amso 

Wij van AMSO heten u van harte welkom op onze site! Op onze site vind u alle informatie over de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten. U bent natuurlijk van harte welkom in onze garages in Rotterdam en Krimpen aan de Lek. Wij zijn van maandag tot vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 en op de zaterdag is onze vestiging in Rotterdam geopend van 10:00 tot 15:00 uur en onze vestiging in Krimpen aan de Lek is alleen op afspraak geopend. 

Garage AMSO is een RDW erkend garagebedrijf en aangesloten bij de Bovag en Magneti Marelli. Als Italiaanse specialist bent u met uw Alfa Romeo, Fiat en Lancia bij ons aan het juiste adres. Als vakgarage zijnde bent u met ieder ander merk ook van harte welkom. Daarnaast is ons filiaal in Rotterdam een Kentekenloket, zodoende kunnen wij u helpen met het overschrijven, schorsen of het beëindigen van een schorsing van uw voertuig. 

U kunt bij ons terecht bij zowel onze garage in Rotterdam aan de Aluminiumstraat 18 als onze garage in Krimpen aan de Lek aan de Noord 80!

 Nieuwe occasions

Bij Garage Amso hebben wij regelmatig een vernieuwend aanbod aan occasions waardoor wij voor ieder budget een passende auto hebben.

Onze vestigingen

1