Direct contact met uw Garage Amso vestiging, klik op uw vestiging en bel ons direct:

Lancia

Is uw Lancia toe aan onderhoud of moeten er reparaties aan uw auto worden verricht? Garagebedrijf Amso B.V. is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en APK-keuren van o.a. Lancia, Alfa Romeo, Fiat en alle andere merken. Vanuit onze vestigingen in Krimpen aan de Lek (omgeving: Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Schoonhoven enz.) en Rotterdam (omgeving: Rotterdam, Rotterdam-Alexander, Zevenkamp, Ommoord, Nesselande, Oosterflank, Prinsenland enz.) kunnen wij u van dienst zijn.

Over Garagebedrijf Amso

Garagebedrijf AMSO is een veelzijdig innovatief bedrijf dat zich bezig houdt met allerlei zaken op auto gebied, onderhoud & reparatie zijn hier één van. Onze hoogopgeleide teams nemen graag de verantwoording over uw auto, werken met originele onderdelen en gereedschappen, zodat uw auto weer veilig en snel de weg op kan. 

Verkoop van auto's

Zitten er te veel kosten aan de auto of is deze aan vervanging toe? dan beschikken wij ook over nieuwe of gebruikte auto's, waaronder Lancia's. Betrouwbare occasions met minimaal 12 maanden APK , 3 maanden garantie en afleveringsbeurt vind u bij AMSO. Wij rekenen voor de occasions geen afleveringskosten.

1