Direct contact met uw Garage Amso vestiging, klik op uw vestiging en bel ons direct:

Over Garage Amso

De benaming AMSO staat voor een hecht familie bedrijf en wordt bestuurd door vier broers Arthur Marcel Stefan & Oscar. Garagebedrijf AMSO is in 1988 opgericht te Rotterdam Centrum. Als Fiat Service & Alfa Romeo Service specialist beschikken wij over alle ins & outs, speciale gereedschappen, apparatuur en originele onderdelen om iedere Italiaan in top conditie te houden. Garagebedrijf AMSO is een innovatief bedrijf wat graag mee denkt met de klant en de kosten zo laag mogelijk houdt. Tevens is Amso uitgegroeid tot een erkend begrip in Rotterdam en omstreken. Met de huidige filialen in Rotterdam en Krimpen aan de Lek staan onze teams graag voor u klaar.

Onderhoud & reparatie

Garagebedrijf AMSO is een veelzijdig innovatief bedrijf dat zich bezig houdt met allerlei zaken op auto gebied, onderhoud & reparatie zijn hier één van. Onze hoogopgeleide teams nemen graag de verantwoording over uw auto, werken met originele onderdelen en gereedschappen, zodat uw auto weer veilig en snel de weg op kan.  

Verkoop van alle merken

Zitten er te veel kosten aan de auto of is deze aan vervanging toe? dan beschikken wij ook over nieuwe of gebruikte auto's. Betrouwbare occasions die volledig zijn gecheckt. Te voorzien van een nieuwe APK-keuring en garantie. Wij rekenen voor de occasions geen afleveringskosten. Tevens kunnen wij ook direct de auto tenaamstellen/schorsen voor zowel particulieren als bedrijven. Dit mede door het nieuwe concept 'Het Kentekenloket'

APK Keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Keuringen bij ons zijn mogelijk voor lichte personen auto's en bedrijfswagens, zowel voor benzine en diesel uitvoeringen. De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijft dus belangrijk.

1