Direct contact met uw Garage Amso vestiging, klik op uw vestiging en bel ons direct:

Over Garage Amso

De benaming AMSO staat voor een hecht familie bedrijf en wordt bestuurd door de vier broers Arthur Marcel Stefan & Oscar. Garagebedrijf AMSO is in 1988 opgericht te Rotterdam. Als Alfa Romeo, Lancia en Fiat service specialist beschikken wij over alle kennis, speciale gereedschappen, apparatuur en originele onderdelen om iedere Italiaanse auto's in top conditie te maken en te houden. Garagebedrijf AMSO is een innovatief bedrijf dat graag mee denkt met de klant en de kosten zo laag mogelijk probeert te houden. Tevens is AMSO inmiddels uitgegroeid tot een erkend begrip in Rotterdam en de Krimpenerwaard. 

Met onze filialen in Rotterdam en Krimpen aan de Lek staan onze teams van topmonteurs altijd voor u klaar!

Onderhoud en reparatie

Voor iedere onderhoud en alle reparaties bent u welkom bij Garagebedrijf AMSO. Onze hoogopgeleide monteurs nemen uw auto maar wat graag onder handen om tot een oplossing te komen en u weer veilig en goed op de weg te kunnen laten rijden. Onze monteurs werken alleen maar met originele en hoogwaardige onderdelen, daarnaast beschikken zij over de meest geavanceerde gereedschappen waardoor geen enkele klus te lastig is! 

 

 

Verkoop van alle merken

Bent u toe aan een andere auto of zijn de kosten voor een reparatie van uw auto te hoog? Ook dan bent u bij Garagebedrijf AMSO aan het goede adres! Met de vele occasions in de showrooms in zowel Rotterdam als Krimpen aan de Lek zit er ongetwijfeld ook iets voor u bij. Via het kopje Occasions kunt u de auto's al op internet bekijken, mocht u verdere vragen over een occassions kunt u altijd contact opnemen met onze Autoverkoper op het nummer 010-421-66-00 

Al onze occasions worden voorzien van een nieuwe APK en een algehele veiligheidscontrole van de remmen, banden, vloeistoffen en verlichting. Wij rekenen voor onze occasions geen afleveringskosten. U kunt uiteraard bij ons een garantiepakket afsluiten op uw occasions, meer informatie hierover vind u onder het kopje Occasions en dan het tussenkopje Garantiepakketen. Als u een occasions bij ons koopt kunnen wij deze direct voor u op ons filiaal in Rotterdam tenaamstellen!  

 

Algemene Periodieke Keuring

Voor de APK bent u ook aan het goede adres bij Garagebedrijf AMSO. Keuringen voor lichte personenauto's en bedrijfswagens met zowel benzine- als dieselmotoren zijn bij ons mogelijk. Voor een afspraak kunt u ons bereiken op onze telefoonnummers en onze mailadressen. Graag verzoeken wij u uw merk, model, kenteken en telefoonnummer door te geven, zodoende kunnen wij voorbereid beginnen en u contacteren zodra de auto klaar is. 

 

1